araonline.hu

Telefon: +36-30-334-77-02
E-mail: info@araonline.hu
2013 Pomáz, Szent Miklós tér 1/a.

IDŐPONT FOGLALÁSA

Másra vágysz a szokásostól?

Írta: Reni, idő: 2017-01-09 20:18:17

Az esküvődre készülsz, életed legszebb és legtökéletesebb napját tervezed. A nagy zűrzavarba egyet ne felejts el, hogy te és a párod vagy a főszereplő. Az a fontos, hogy Ti mit szeretnétek, mit képzeltetek el, és Te,kedves Menyasszony mit álmodtál meg…. Senkinek nem kell megfelelnetek csak magatoknak. Nem számít, hogy a szomszéd néni milyen menüsort szeretne végigfalatozni, az sem, hogy a keresztanyu melyik zenekart választaná, de legfőképp az nem, hogy az anyuka/barátnő/anyós/tesó milyet ruhában szeretne Téged látni…

Hányszor láttunk mi már olyan segítőket,akik mindenképpen olyan ruhát szerettek volna a menyasszonyra adni,amilyen az övék volt,mert az olyan gyönyörű….persze ezzel nem vitatkozhatunk, csak ugyebár ez egy másik esküvő, másik menyasszony,másik ízlés,egy másik év.

A menyasszonyi ruhának az Ara ízlését, stílusát, önmagát kell tükröznie…és megint csak eljutottunk  a saját tervezésű ruha előnyeihez.

Talán már végigjártál rengeteg szalont, és végiglapoztál 100 újságot. Bár tetszenek azok ruhák,de te mégis valami másra gondoltál? Valamit már megálmodtál kislánykorodba? Vagy kicsit eltérnél a szokványostól? Vagy nem vagy egy átlagos alkat?

 

Várunk szeretettel szalonunkba,hozd el az álmaidat,mi hozzátesszük a szakmai tudásunkat, hogy a különleges menyasszony lehessél.


Kommentek:

Szólj hozzá: